Νέα - Δελτία τύπου

Η Νίκη Ράτσικα στον Α.Ο. Προσοτσάνης

ratsika

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη στην ομάδα μας για την νέα αγωνιστική χρονιά της  διεθνής τερματοφύλακας Νίκης Ράτσικα. Ευχόμαστε στην Νίκη να είναι υγιείς και να μας βοηθήσει στην νέα μας προσπάθεια στην Α1 γυναικών.

Η Νίκη ξεκίνησε το χάντμπολ στον Αία Ωραιοκάστρου, στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναθλητικό, έπειτα στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε 2 κύπελλα Ελλάδος τις σεζόν 2013-2014 όπου αναδείχτηκε MVP του τελικού και την σεζόν 2015-2016. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ. Το 2018-2019 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε  πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ μέχρι τον Φεβρουάριο διότι έφυγε με το πρόγραμμα Εράσμους για σπουδές στην Λιθουανία. Είναι μέλος της εθνικής ομάδας handball και Beach handball. Με την εθνική ομάδα Beach handball κατέκτησε την 2η θέση στους παράκτιους Μεσογειακούς το 2015 και την 1η θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση το 2019, την 6η θέση στο EURO του 2017 και την 7η θέση στο EURO του 2019 αλλά και στα WORLD BEACH GAMES την ίδια χρονιά.

Νίκη Ράτσικα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για την ομάδα της Προσοτσάνης για την επόμενη χρονιά. Είναι μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και απαρτίζεται από αθλήτριες με πολλή ενέργεια και πάθος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους προπονητές  Δρανόβαλη Πέτρο και Κιάκο Γιώργο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όσο και τα μέλη της διοίκησης Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο και Ηλιάδη Μιχάλη».

aop

Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δρανόβαλης Πέτρος

Τηλ.: 6977280071 & 6972530841

e-mail: aophandball@gmail.com