Ιστορική άνοδος στην Α1 Γυναικών

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου αλλά γενικότερα του Δήμου Προσοτσάνης, θα συμμετέχει μια ομάδα στην μεγαλύτερη εθνική κατηγορία.

Image

Γίνε μέλος! Ζήσε το όνειρο μαζί μας...

Η νέα αθλητική χρονιά βρίσκει τον Αθλητικό Όμιλο Προσοτσάνης στην Α1 κατηγορία της γυναικείας χειροσφαίρισης, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Συλλόγου μας και παράλληλα ο ΑΟΠ είναι το πρώτο αθλητικό σωματείο του Δήμου μας που θα συμμετέχει στην 1η εθνική κατηγορία ομαδικού αθλήματος, η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο μας σε όλη την Ελλάδα.

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας, ζήσε μαζί μας το όνειρο αποκτώντας την κάρτα μέλους-εισόδου (διαρκείας) και παρακολούθησε από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες, το κόστος τους 30 ευρώ.
Φίλε του αθλητισμού, φίλε του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης, σε θέλουμε μαζί μας.
Το ονειρευτήκαμε, το πιστέψαμε, το πετύχαμε!!!

Thumbnail «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασία μας με τον Αγροκτηνοτροφικό Βιομηχανικό Συνεταιρισμό Προσοτσάνης «ΜΕΝΟΙΚΙΟ». Κοινοί στόχοι συνδέουν τους δύο οργανισμούς τόσο για τον αθλητισμό όσο και για το κοινωνικό γίγνεσθαι. Δεν είναι η αρχή αλλά η συνέχιση μια άψογης...
Τα πρώτα φιλικά
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
Thumbnail Τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια για την νέα χρονιά τελείωσαν με την ομάδα μας να γνωρίζει την ήττα από την ομάδα της Βουλγαρίας ETAR 64 VELIKO TARNOVO. Τα κορίτσια είναι ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας τους για την δύσκολη χρονιά που θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου, τα πρώτα συμπεράσματα βγήκαν για τους...
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τέρματα
Βαθ. Αγ. Υπέρ Κατά Διαφ.
1 Π.Α.Ο.Κ. MATECO
2 Ο.Φ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
3 ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
4 ΒΕΡΟΙΑ 2017
5 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝ.
6 Α.Ε.Σ.Χ. ΠΥΛΑΙΑΣ
7 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
8 ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
9 Α.Ο.Α.Δ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
10 Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β΄ ΑΝΔΡΩΝ
26/10/2019 - 1η Αγωνιστική
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Α.Ο.Π. -  Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας

Κλειστό Γυμναστήριο Προσοτσάνης

02/11/2019 - 2η Αγωνιστική
09/11/2019 - 3η Αγωνιστική
16/11/2019 - 4η Αγωνιστική
Image
Image