Ιστορική άνοδος στην Α1 Γυναικών

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου αλλά γενικότερα του Δήμου Προσοτσάνης, θα συμμετέχει μια ομάδα στην μεγαλύτερη εθνική κατηγορία.

Image

Γίνε μέλος! Ζήσε το όνειρο μαζί μας...

Η νέα αθλητική χρονιά βρίσκει τον Αθλητικό Όμιλο Προσοτσάνης στην Α1 κατηγορία της γυναικείας χειροσφαίρισης, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Συλλόγου μας και παράλληλα ο ΑΟΠ είναι το πρώτο αθλητικό σωματείο του Δήμου μας που θα συμμετέχει στην 1η εθνική κατηγορία ομαδικού αθλήματος, η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο μας σε όλη την Ελλάδα.

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας, ζήσε μαζί μας το όνειρο αποκτώντας την κάρτα μέλους-εισόδου (διαρκείας) και παρακολούθησε από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες, το κόστος τους 30 ευρώ.
Φίλε του αθλητισμού, φίλε του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης, σε θέλουμε μαζί μας.
Το ονειρευτήκαμε, το πιστέψαμε, το πετύχαμε!!!

Thumbnail Την Πέμπτη 22 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση- προπόνηση του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης. Καλούνται όλοι οι αθλητές/τριες του Συλλόγου, γεννημένοι 2007 και πριν, να βρίσκονται την καθορισμένη ώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο με αθλητική περιβολή.
Η Φωτεινή Καρρά στον Α.Ο. Προσοτσάνης
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
Thumbnail Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη στην ομάδα μας της Φωτεινής Καρρά, με μεταγραφή από την Δράμα ΄86. Η δεκαεννιάχρονη αθλήτρια αγωνίζεται σε πολλές θέσεις και είναι φοιτήτρια στο 2ο έτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
Thumbnail Με τα χρώματα του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης στην νέα σεζόν της Α1, η Μαρία Παύλου κάνοντας πραγματικότητα το δικό της όνειρο όταν και ξεκίνησε να μαθαίνει την χειροσφαίριση στα ηλικιακά τμήματα του Συλλόγου. Η 23χρονη πίβοτ έχει ύψος 1.75. Ξεκίνησε το χάντμπολ όταν δημιουργήθηκε το πρώτο τμήμα...
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τέρματα
Βαθ. Αγ. Υπέρ Κατά Διαφ.
1 Π.Α.Ο.Κ. MATECO
2 Ο.Φ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
3 ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
4 ΒΕΡΟΙΑ 2017
5 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝ.
6 Α.Ε.Σ.Χ. ΠΥΛΑΙΑΣ
7 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
8 ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
9 Α.Ο.Α.Δ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
10 Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β΄ ΑΝΔΡΩΝ
Σεπέμβριος 2019
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Κλήρωση Πρωταθλήματος

 

 
Image