Νέα - Δελτία τύπου

Ορμή Λουξ Πάτρας-Α.Ο. Προσοτσάνης 23-32 και δεύτερη πανελλήνια θέση για τα κορίτσια μας.

2 Μαϊου 2013 080Το τελευταίο παιχνίδι της τελικής φάσης νεανίδων, μεταξύ της Ορμής Λουξ Πάτρας και του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης, θα καθόριζε την σειρά που θα τερμάτιζαν οι ομάδες στην πρώτη τριάδα, με την Νέα Ιωνία να είναι η άλλη ομάδα της παρέας, καθώς τα Γιαννιτσά χωρίς νίκη κατέλαβαν την τέταρτη θέση.

Η ομάδα της Προσοτσάνης για να καταλάβει την πρώτη θέση θα έπρεπε να κερδίσει την Ορμή με 13 τέρματα διαφορά.

Πραγματοποιήθηκε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο. Το μελανό σημείο του αγώνα ήταν η κακή απόδοση των δύο διαιτητών …

Η ομάδα της Προσοτσάνης προσπάθησε να επιβάλλει το γρήγορο παιχνίδι της, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες και τα κατάφερνε εν μέρει παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα. Η αποβολή της Μαρίας Λαζαρίδου, της καλύτερης σε απόδοση αθλήτριας όλων των αγώνων, με τρεις δίλεπτες (εφευρέσεις) μέσα σε 12 λεπτά, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Το ημίχρονο έληξε με την διαφορά να είναι στα πέντε τέρματα 13-18.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια προσπάθησαν να πετύχουν τον στόχο τους όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν την διαφορά περισσότερο από τα δέκα τέρματα, δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, έτσι το τελικό αποτέλεσμα 23-32 έδωσε την πρώτη θέση στην Νέα Ιωνία, την δεύτερη στον Αθλητικό Όμιλο Προσοτσάνης και την τρίτη θέση στην Ορμή Λουξ Πάτρας.

Είναι η δεύτερη φορά σε τελική φάση που η ομάδα της Προσοτσάνης χάνει την πρώτη θέση στην διαφορά των τερμάτων.

Ορμή Λουξ Πάτρας: Παύλου 3, Καγκελάρη 1, Αποστολοπούλου Α. 1, Δημοπούλου, Νούσια, Βασδογάνη, Καρακίτσου 4, Πεντεσκούφη, Παπαδοπούλου, Μούρνου 7, Χάλα 5, Κασάπη, Γκοράνη, Ματαρώνα 2, Ρόσση 1, Αγγελοπούλου.

Α.Ο. Προσοτσάνης: Κεπεσίδου, Λάλα , Αθανασιάδου 4, Παύλου 5, Πέγιογλου 3, Στουγιαννίδου 6, Λαζαρίδου 2, Καραμούδα, Τόσκα 3, Σμυρλή 8, Πολίτη , Παπαδοπούλου Σ.1, Παπαδοπούλου Α., Στάμου.

Διαιτητές: Τσάκωνας-Τσάμος.

aop

Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δρανόβαλης Πέτρος

Τηλ.: 6977280071 & 6972530841

e-mail: aophandball@gmail.com