Νέα - Δελτία τύπου

Πρώτες οι παγκορασίδες στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑΜΑΘ

26 Μαϊου 2013 171

 

Μετά την πρωτιά στον όμιλο της Α2 γυναικών, στις νεανίδες, στις κορασίδες, ήρθε και η σειρά για τις παγκορασίδες να ανακηρυχτούν πρωταθλήτριες στην αντίστοιχη κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΣΧΑΜΑΘ. Ο αγώνας που έκρινε την πρωτιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου στην Ξάνθη με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Αλεξανδρούπολης.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για τα κορίτσια του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης που δεν βρήκαν αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα από τα κορίτσια του Αστέρα. Με καλή άμυνα και γρήγορους αιφνιδιασμούς γρήγορα πήραν το προβάδισμα, το οποίο διεύρυναν με την πάροδο του χρόνο φτάνοντας στο τελικό αποτέλεσμα 28-16.

Η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τις παγκορασίδες είναι η τελική πανελλήνια φάση (Open), που θα διεξαχθεί στην Βέροια μετά το τέλος των μαθητικών εξετάσεων.

Α.Σ. Αστέρας Αλεξανδρούπολης (Μαρκόπουλος Δ.): Γανωτή, Κιοτσέκογλου 4, Νούλα 1, Χαραλαμπίδου 4, Μαύρου 4, Γιουβανάκη 2, Καραβελάκη, Καραγιαννίδου 1, Σικλαφίδου.

Α.Ο.Προσοτσάνης (Δρανόβαλης Π.): Παλλικάρη 2, Σεβδίλη 12, Ζιώγα 10, Σαββίδου 1, Σαμπαντζή 2, Βασιλειάδου, Τσαλίκη, Τσάντα, Τσαπακίδου, Τόσκα, Αλτυπαρμάκη 1, Βουργασλή, Γκάνα.

Διαιτητές: Σαπανίδης-Αποστολίδης.

aop

Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δρανόβαλης Πέτρος

Τηλ.: 6977280071 & 6972530841

e-mail: aophandball@gmail.com