Νέα - Δελτία τύπου

Ήττα με κακή απόδοση.

27 Απριλίου 2013 031Στο ουδέτερο γήπεδο των Σερρών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου ο αγώνας πρόκρισης για την διεκδίκηση της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών μεταξύ του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης και του Α.Σ. Μακεδονικού. Νικήτρια η ομάδα του Μακεδονικού που θα συνεχίσει την προσπάθεια της απέναντι στον Αμύντα Αμυνταίου, με μία από τις δύο ομάδες να κερδίζει την άνοδο.

Η ομάδα της Προσοτσάνης βρέθηκε σε κακή μέρα, με τα νεαρά της κορίτσια να μένουν σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Μακεδονικός. Από την αρχή του αγώνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα με την διαφορά να αυξομειώνετε από τα τέσσερα στο ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο (16-20).

Η ίδια εικόνα διατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μακεδονικό στο τελευταίο δεκάλεπτο να διευρύνει την διαφορά στα δώδεκα τέρματα. Τελικό αποτέλεσμα 30-42.

Α.Ο. Προσοτσάνης (Δρανόβαλης): Στουγιαννίδου Χ. 8, Πολίτη Αι., Σμυρλή Μ. 3, Τόσκα Χρ., Λαζαρίδου Μ.8, Παύλου Μ. 5, Παπαδοπούλου Σ., Παπαδοπούλου Αν., Πέγιογλου Ι., Λάλα Ε., Κεπεσίδου Μ., Κελετζή Π.1, Αθανασιάδου Π.5. Καραμούδα Μ.

Α.Σ Μακεδονικός: Τουλούδη, Κουζιωρτή, Πατλαντάνη 1, Ιττέ 11, Τσίρναρη 1, Τάζε 4, Κατσικάρη 13, Καραφουλίδου 8, Ιωαννίδου 4, Παπαθανασίου, Αραμπατζή, Γαλατσοπούλου, Αποστολακούδη.

Διαιτητές: Πάτιος-Τσιάνας

aop

Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δρανόβαλης Πέτρος

Τηλ.: 6977280071 & 6972530841

e-mail: aophandball@gmail.com